Дженифър Лопес с грандиозен концерт на пустия “Таймс Скуеър”

      Публикувано на Monday, 4 January , 2021      621 Прегледа     
Дженифър Лопес с грандиозен концерт на пустия “Таймс Скуеър”


Известната американска музикална и филмова звезда Дженифър Лопес пя в навечерието на Новата 2021 г. на “Таймс Скуеър” в Ню Йорк.
Тя проведе грандиозен концерт, изпълнявайки хитовете си, докато в полунощ се спусна кристалната топка, съобщава РТС.

Дженифър Лопес подготви истински спектакъл за нюйоркчани, като пя, танцува и сменя костюми на сцената, пред която стояха членове на службите за сигурност, защото събиранията са забранени.

Малък брой хора гледаха зрелището пред полицейския кордон, за което тази година беше издадена препоръка от властите в Ню Йорк да се гледа по телевизията от вкъщи.

Грандиозният новогодишен спектакъл на Дженифър Лопес, организиран за специално новогодишно шоу по канала на Ей Би Си „Dick Clarks New Year’s Rockin Eve“, бе белязан от бели и метални цветове.

На “Таймс Скуеър” в Ню Йорк нямаше обичайна тълпа, която да отброи секундите и да проследи спускането на топката, което отбеляза края на 2020 г., тъй като полицията премахна хора и превозни средства.


Етикети:
Категория Лайф | 2021/01/04 последна редакция в 8:00 AM
Източник : Днес Плюс | Снимка : Google
622 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки