Начало Лондон “Еърбъс” плаши да се измести от Великобритания

“Еърбъс” плаши да се измести от ВеликобританияКатегория Лондон | 2018/02/26 at 7:00 PM | 90
Коментари ->> Добави Коментар

Авиостроителният концерн “Еърбъс” заплаши, че ще се премести производството си от Великобритания, ако вземанията на дружеството, които възникват във връзка с “Брекзит”, не бъдат удовлетворени.

Това заяви президентът и главен изпълнителен директор на компанията Фабрис Брежие, предаде в. “Сънди Таймс”.“Искаме да останем в Англия, но само ако бъдат взети под внимание условията, които позволяват да извършваме дейността си безпроблемно.
Да си представим, че не мога да посетя завода, защото не съм британски гражданин”, каза той.

Според него, крайната сделка за раздялата с ЕС трябва да позволи на служителите, разположени в различни държави, свободно да влизат на територията на Обединеното кралство.

В допълнение, договорът трябва да гарантира, че сертифицирането на производството в Обединеното кралство ще бъде съгласувано с Европейската агенция за авиационна безопасност (EASA).

Брежие допълни, че производството на нови модели на въздухоплавателни средства може да се прехвърли към други страни. “Много е лесно да се намери навсякъде по света нов завод, ние получихме много предложения”, каза той.Етикети: # #

Категория Лондон | 2018/02/26 at 7:00 PM
91 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Дарик Нюз | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама