Европа след Brexit: Има граници, няма ги четирите свободи на ЕС

      Публикувано на Wednesday, 6 January , 2021      439 Прегледа     
Европа след Brexit: Има граници, няма ги четирите свободи на ЕС

  • BGM TV, London

Великобритания официално излезе от Европейския съюз, а с това се променят и правилата за влизане на Острова, както и тези за търговията. Промени ще има и за българските граждани. Какво бъде различно за света и Европа след Brexit? “На практика се променя това – има граници, няма ги четирите свободи на ЕС – свободното движение на хора, стоки, капитали и услуги. Вместо един пазар, вече имаме два пазара, които договарят взаимоотношенията помежду си. Търговското споразумение е важно, тези три дни преди Коледа, когато имаше пълна блокада във Великобритания, показаха и на двете страни какво би означавал Brexit без споразумение”, каза директорът на Института за икономика и международни отношения Любомир Кючуков в предаването “Денят ON AIR”.

Етикети:
Категория BGM TV, London | 2021/01/06 последна редакция в 10:00 PM
Източник : You Tube | Снимка : Google
440 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки