Начало BG Лондон ЕВРОПЕЙСКОТО ПРЕДПРЕМИЕРНО ТУРНЕ НА ПРИКЛЮЧЕНСКАТА ЛЕНТА ЗА ДЕЦА „СМАРТФОНЪТ – БЕГЛЕЦ” СТАРТИРА ОТ ЛОНДОН

ЕВРОПЕЙСКОТО ПРЕДПРЕМИЕРНО ТУРНЕ НА ПРИКЛЮЧЕНСКАТА ЛЕНТА ЗА ДЕЦА „СМАРТФОНЪТ – БЕГЛЕЦ” СТАРТИРА ОТ ЛОНДОНКатегория BG Лондон | 2018/03/16 at 4:26 PM | 207
Коментари ->> Добави Коментар

За прожекцията на 29 март от 19:00 часа Българския културен институт в Лондон – в сградата на Българското посолство (адрес: 186-188 Queen’s Gate, Kensington, London SW7 5HL, UK), Лондон, специално ще долетят Фил, Марко и Анжи, за да се срещнат с нови приятели от Лондон.А те, както и техните родители, ще станат съпричастни на необикновените преживявания на децата във филма.

Успяваме ли да ги възпитаме така, че без да им отнемаме детството, да ги изградим като отговорни и любящи човешки същества – това е пък въпросът към родителите.

Тийнейджърите Фил (Симеон Филипов), Анджи (Василена Стоянова) и Марко (Матей Генчев) се впускат в невероятно приключение, за да спасят болното братче на Анджи.

В търсене на заровеното съкровище на Вълчан войвода, високотехнологичен смартфон се оказва машина на времето и ги пренася в миналото – сред страшни хайдути, където ги очакват много опасности.

Децата успяват в част от секундата да направят скок от 18-ти в 21-ви век, но заедно с тях през портала на времето са засмукани Вълчан войвода и поп Мартин.

Ужасът от новия, непознат за тях свят, превръща хайдутите в безпомощни деца, които търсят подкрепа от децата, за да оцелеят в нашата реалност.

Ще им простят ли те и ще ги приемат ли за свои приятели? Ще успее ли Тайният агент да се домогне до смартфона и да им попречи?

Всичко това ще разберете на прожекцията, заедно с нас.Етикети: #

Категория BG Лондон | 2018/03/16 at 4:26 PM
208 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама