Начало Лондон Facebook с 800 нови работни места в Лондон

Facebook с 800 нови работни места в ЛондонКатегория Лондон | 2017/12/09 at 7:00 PM | 51
Коментари ->> Добави Коментар

Компанията Facebook добавя 800 високотехнологични работни места в Лондон през следващата година, тъй като планира да създаде най-големия инженерен център извън САЩ.

Съобщението за позициите съвпада с откриването на нов офис в центъра на града. След попълването на новите работни места, социалната мрежа ще разполага с 2,300 специалисти в Лондон.„Facebook е по-обвързан от всякога с Обединеното Кралство“, заявява Никола Менделсон, изпълнителен директор на Facebook в Европа.

Тези работни места ще дадат значителен тласък на технологичния сектор във Великобритания, във време, в което компаниите на острова не са сигурни какво да очакват от Brexit.
„Растящата предприемаческа екосистема на Великобритания, както и международната й репутация за високи постижения в областта на инженерството я правят едно от най-добрите места в света за изграждане на технологична компания“, добавя Менделсон.
http://www.economic.bg/


Етикети: # # # #

Категория Лондон | 2017/12/09 at 7:00 PM
52 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама