„Фейсбук” позволява на потребителите сами да спират политически реклами

      Публикувано на Sunday, 12 January , 2020      1243 Прегледа     
„Фейсбук” позволява на потребителите сами да спират политически реклами

  • Любопитно

“Фейсбук” обяви, че ще даде възможност на потребителите сами да избират дали да спират появата на политически реклами, съобщава Axios.
Социалната мрежа е остро критикувана за политиките си относно политическите реклами, особено за решението си да не проверява достоверността на самите реклами.

В съобщение в блок технологичният гигант отбеляза, че зачестява искането на потребителите да виждат по-малко политически реклами.

Компанията обаче призна, че не дава пълни гаранции, тъй като някои политически реклами може да се промъкнат и да достигнат до потребители, които са заявили, че не искат да ги виждат в профила си.

Платформата не може да обещае, че ще следи всяка политическа реклама в мрежата.

“Фейсбук” също променя някои други политики, свързани с политическата реклама. Ще позволява на потребителите да виждат потенциалния обхват на политическите реклами.

Фейсбук” ще даде на потребителите по-добри опции в търсачката при търсене на политически реклами в библиотеката им.


Етикети:
Категория Любопитно | 2020/01/12 последна редакция в 11:11 PM
Източник : Нюз | Снимка : Google
1244 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки