Футболистите на Етър отказаха да тренират заради неполучени пари

      Публикувано на Tuesday, 23 June , 2020      1002 Прегледа     
Футболистите на Етър отказаха да тренират заради неполучени пари

  • Футбол

Футболистите на Етър отказаха да излязат за днешната тренировка след мача с Царско село.

Като причина те изтъкнаха отношението на ръководството и това, че имат да получават неплатени възнаграждения.
Вместо на терена, отборът се събра в близкото до стадион “Ивайло” кафе, където обсъждат ситуацията, съобщава Велико Търново Спорт.

„Това са премии, една заплата, която е част от априлската. Повечето момчета имат да вземат по пет наема. Да дойде някой от ръководството на отбора и да каже какво се случва. Ние сме обидени, защото вчера при толкова важен мач за отбора, в крайна сметка никой не се появи в съблекалнята да ни надъха, да каже какво ще се случи от тук нататък. За съжаление загубихме този важен мач за нас“, обобщи проблемите и за какво са дължимите плащания нападателят Иван Петков.

Поисканата от футболистите среща с ръководството на „Етър“ не се състоя.

Час след това на стадион „Ивайло“ дойде заместник-кметът на Велико Търново проф. Георги Камарашев, председател на Управителния съвет на клуба, и заяви, че се правят частични плащания:

„Ако футболистите очакват да вървя от човек на човек да ги мотивирам, това няма да стане. Аз имам и други задължения, освен това. Ако футболистите са професионалисти и подхождат професионално към спорта, няма да извиват в трудни моменти ръцете на ръководството преди всеки мач. В момента превеждат заплатите за месец май. Остават две премии, около 30 хиляди лева. Не са налични“.


Етикети:
Категория Футбол | 2020/06/23 последна редакция в 4:39 PM
Източник : БНР | Снимка : Google
1003 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки