Генка Шикерова: Държавата “на калъп с частна фирма”

      Публикувано на Friday, 6 December , 2019      1069 Прегледа     
Генка Шикерова: Държавата “на калъп с частна фирма”

  • BGM TV, London

За първи път на живо в ефир след отстраняването си от Нова телевизия – разследващият журналист Генка Шикерова, заедно с Антикорупционния фонд, „хващат на калъп“ Българската агенция по безопасност на храните с частна фирма, която богатее вместо Агенцията с дезинфекционни такси по границата.
Защо държавата продължава да крие изневярата си, напук на решението на Съда?


Етикети:
Категория BGM TV, London | 2019/12/06 последна редакция в 6:08 AM
Източник : Честно казано | Снимка : Google
1070 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки