Начало Лондон Германия настоява Лондон да си плати за достъп до европейските финанси след Брекзит

Германия настоява Лондон да си плати за достъп до европейските финанси след Брекзит

German flag and Union flag


Категория Лондон | 2018/01/11 at 7:00 PM | 50
Коментари ->> Добави Коментар

Германското правителство предупреди, че Великобритания не може да получи търговско споразумение по поръчка и че ще се иска от Лондон да плати,за да може британските финансови компании да имат достъп до ЕС след Брекзит, съобщава “Блумбърг”.

Британски министри са на посещение в Германия, където ще настояват финансовите услуги да бъдат част от подготвяното търговско споразумение между ЕС и Великобритания.

Министрите предупредиха в статия за германски вестник, че ЕС рискува възникване на нова финансова криза, ако блокира търговска сделка след Брекзит.

Германия ще остане съсредоточена върху запазване единната позиция на страните членки на ЕС в разговорите с Лондон за Брекзит, каза говорител на правителството след директния апел на британските министри към Берлин да помогне за сключване на добра сделка, информира “Ройтерс”.Етикети: # # # # # #

Категория Лондон | 2018/01/11 at 7:00 PM
51 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Нюз | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама