Начало България Главният секретар на МВР: Преди да се обърне, автобусът е бил ударен от кола

Главният секретар на МВР: Преди да се обърне, автобусът е бил ударен от кола

Категория България | 2018/04/14 at 9:08 AM | 37
Коментари ->> Добави Коментар

Данните са, че преди да се обърне, автобусът е имал странично съприкосновение с друг автомобил.

Това заяви главният секретар на МВР Младен Маринов, който направи изявление от мястото на катастрофата, при която по последни данни има поне шестима загинали и над 20 ранени.Малко след 11 часа автобус на “Юнион Ивкони” се обърна на 27-мия километър на магистрала “Тракия” в посока София. На място са загинали шестима души, а 22-ма са настанени в болници в София.

За тяхното състояние Маринов заяви, че няма информация, те са с различни травми.

Според главния секретар все още е рано да се изказват версии, защото все още се извършват процесуални-следствени действия. “И двамата водачи (на автобуса и на автомобила – бел. ред.) дават своите версии. Имало е съприкосновение с автобуса, преди да навлезе в канавката. Данните са, че автомобилът е влязъл в странично съприкосновение с автобуса, оттам са последвали следващите движения на автобуса към канавката. Това трябва да се потвърди с експертизите”, заяви още Маринов.

“Ние говорим с факти, ще говорим за тях, когато е готова експертизата”, заяви главният секретар на МВР, попитан каква е била скоростта на автобуса. Според шефа на компанията “Юнион Ивкони” автобусът се е движил с 96 км/ч

Етикети: # #
Категория България | 2018/04/14 at 9:08 AM
38 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Дневник | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама