Начало Полезно Глобите за неподаден Tax Return

Глобите за неподаден Tax ReturnКатегория Полезно | 2017/08/22 at 9:00 PM | 118
Коментари ->> Добави Коментар

Струмен Паунов07786 967299

Alex Development Ltd.

www.alexdevelopment.co.uk

Няколко души звъняха вече в офиса с въпрос какви са тези глоби, които получават от HMRC.

Първо искам да успокоя клиентите на компанията ни, никой от вас няма да има глоба ако подаде навреме данъчната декларация. Напомням сроковете- на хартия до 31 октомври , с кодове- до 31 януари следващата година. За клиентите на компанията ни важи втория срок, защото 100% всички имат кодове за подаване онлайн. А дали ще подадат на време- всеки си решава сам, ние ще ги подсетим няколко пъти с sms, всеки ще си реши сам как да постъпи.

За един ден закъснение глобата е 100 лири, за всеки следващ ден забава е по 10 лири на ден, или за 3 месеца глобата става 100+ 90×10 лири=1000 лири, като има определени дати, след които почва да се брои забавата.

Един човек донесе глоба за 856 паунда, това очаква всеки, който си мисли че подаването на данъчна декларация навреме в UK не се отнася за него. Единственото което го посъветвах беше да си подаде по най-бързия начин декларацията, за да спре трупането по 10 лири на ден глоби. Явно такива случаи вече ще са ежедневие, като знам българите колко са инертни за документи и срокове.

Всеки да си избира как да постъпва- да подава декларацията си навреме или да се прави на глух заек.

bg-media_london_adev_bg

 Етикети: #

Категория Полезно | 2017/08/22 at 9:00 PM
119 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама