Глобите за неподаден Tax Return

      Публикувано на Tuesday, 22 August , 2017      44 Прегледа      Коментари Добави коментар
Глобите за неподаден Tax Return

  • Полезно

Струмен Паунов

07786 967299

Alex Development Ltd.

www.alexdevelopment.co.uk

Няколко души звъняха вече в офиса с въпрос какви са тези глоби, които получават от HMRC.

Първо искам да успокоя клиентите на компанията ни, никой от вас няма да има глоба ако подаде навреме данъчната декларация. Напомням сроковете- на хартия до 31 октомври , с кодове- до 31 януари следващата година. За клиентите на компанията ни важи втория срок, защото 100% всички имат кодове за подаване онлайн. А дали ще подадат на време- всеки си решава сам, ние ще ги подсетим няколко пъти с sms, всеки ще си реши сам как да постъпи.

За един ден закъснение глобата е 100 лири, за всеки следващ ден забава е по 10 лири на ден, или за 3 месеца глобата става 100+ 90×10 лири=1000 лири, като има определени дати, след които почва да се брои забавата.

Един човек донесе глоба за 856 паунда, това очаква всеки, който си мисли че подаването на данъчна декларация навреме в UK не се отнася за него. Единственото което го посъветвах беше да си подаде по най-бързия начин декларацията, за да спре трупането по 10 лири на ден глоби. Явно такива случаи вече ще са ежедневие, като знам българите колко са инертни за документи и срокове.

Всеки да си избира как да постъпва- да подава декларацията си навреме или да се прави на глух заек.

bg-media_london_adev_bg

 

Етикети:
Категория Полезно | 2017/08/22 последна редакция в 9:00 PM
Източник : | Снимка :
45 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Реклама

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Последни коментари

Спонсорирани връзки