Начало Свят Големи американски компании призовават за облекчаване на руските санкции

Големи американски компании призовават за облекчаване на руските санкцииКатегория Свят | 2017/07/21 at 8:00 AM | 63
Коментари ->> Добави Коментар

Редица големи американски компании призовават за внасяне на изменения в законопроект за увеличаване на санкциите срещу Русия, тъй като според тях в сегашния си вид документът ще повлияе отрицателно на американския бизнес, предава БГНЕС.

Нoвината е съобщена от американската телевизия Си Ен Ен.По данни на канала в списъка с компании, които са против увеличаването на санкциите, са аерокосмическата компания „Боинг“, финансовия конгломерат „Ситигруп“,

операторите на платежни системи „Мастъркард“ и „Виза“, нефтената корпорация „ЕксонМобил“, енергийния гигант „Дженеръл електрик“, автопроизводителят „Форд“, „Проктър и Гембъл“ и други.

По данни на Си Ен Ен компаниите не подкрепят пълното отказване от законопроекта, а смятат, че части от него могат да навредят на американския бизнес. Телевизията посочва, че техни представители водят преговори с конгресмени, опитвайки се да внесат изменения в текста.

Разглеждания в Конгреса нов пакет от санкции против Русия във връзка с евентуалната й намеса в политическия процес в САЩ беше по-рано одобрен от Сената.

Категория Свят | 2017/07/21 at 8:00 AM
64 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама