Начало Лондон Хостел-капсула посреща гости в Лондон

Хостел-капсула посреща гости в ЛондонКатегория Лондон | 2018/09/04 at 7:00 PM | 273
Коментари ->> Добави Коментар

Хотелите-капсули са много разпространени в Азия, където много хора ги използват, защото са евтин и удобен вариант за пренощуване.

 Тези хотели вместо стаи имат капсули, в които посетителите отсядат. Подобна екстра вече може да бъде намерена и в Лондон, известен също с високите си цени на хотелите.“The London Bridge Hostel” е създаден специално за пътешественици, които не възнамеряват да отделят много пари за нощувка. Средната цена за една нощ в подобна капсула е 25 паунда.

Това е първият подобен хостел във Великобритания и разполага с 26 капсули.

Предлага и безплатна закуска, която включва шунка, сирене, зърнени храни и други продукти. На разположение са безплатен WiFi и спално бельо, за което не е необходимо да се доплаща.

Капсулите изглеждат тесни, но от хостела твърдят, че има достатъчно място, за да може човек да се преоблече спокойно.Етикети: # # #

Категория Лондон | 2018/09/04 at 7:00 PM
274 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Топ Новини | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама