Начало Любопитно Иги Азалия призна, че бори психически проблеми

Иги Азалия призна, че бори психически проблемиКатегория Любопитно | 2018/04/01 at 4:00 PM | 112
Коментари ->> Добави Коментар

27-годишната рапърка Иги Азалия разкри,че е имала гневно разстройство и други проблеми с психиката преди да получи „професионална помощ“ и сега се радва, че го е сторила.

„Никога не бях имала честен разговор с професионалисти. Беше наистина полезно да поговоря с някой, който да може да ми даде правилните инструменти и информация как да се справя с живота си в моментите, когато имам проблеми. Наистина се радвам, че отидох (в психиатричното отделение)“, призна Азалия в интервю за „Билборд“.

Тя също така изрази мнение,

според което е наистина важно на артистите в музикалната индустрия да бъде осигурен подобен достъп до психотерапия така, както атлетите до физиотерапия.

“Наистина ми се иска в музикалната индустрия да имаше изградена инфраструктура, която да се грижи за това артистите да получават редовен достъп до подобни хора (психолози). Така както са физиотерапевтите в спорта. Отборите имат хора, които да се грижат за играчите, да наблюдават благосъстоянието им във всеки аспект, а в музикалния бизнес това липсва. Те просто те хвърлят там, а ти свикваш”, коментира рапърката.

Сега изпълнителката на Black Widow обаче увери, че е готова да се върне на музикалната сцена и то с много по-добра „перспектива“ отпреди.Етикети: # #

Категория Любопитно | 2018/04/01 at 4:00 PM
113 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : БГНЕС | Снимка : g
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама