Има значение кога ще заминете да работите в Англия

      Публикувано на Wednesday, 20 December , 2017      31 Прегледа      Коментари Добави коментар
Има значение кога ще заминете да работите в Англия

  • Полезно

Може би, когато заминавате да работите в чужбина не гледате точно кой сезон е , но все пак ако уцелите точния момент това ще повлияе благоприятно на бъдещата ви работа. В зависимост от това към коя индустрия сте се насочили трябва точно да определите сезона на вашето заминаване, за да имате успех и да започнете желаната работа.

Днес ще представим сведения за всяко едно тримесечие на годината и по този начин ще се опитаме да ви разясним динамиката на трудовия пазар. По точно ще говорим за набирането на сезонни работници от агенциите и техните работодатели.

Първото тримесечие е по време на новогодишните празници

Според Скот Теста, който работи в Нористаун и е главен служител във фирмата Mindbridge Soft ware „Наемането на служители се извършва преди всичко чрез консенсус, а не с друго решение“. Много вероятно е да ви вземат на работа, когато всички останали хора са в отпуска, защото факторите за наемането на работници не са тясно свързани помежду си. Може би ще си намерите работа точно след годишните празници или края на лятото. Ако се свържете с работодател през януари, февруари или септември, октомври имате голям шанс да бъдете наети на нова работа.

Можем да твърдим, че първото тримесечие е много силен период за наемане на нови работници. По това време на годината в повечето случаи търсенето на служители се увеличава и това може да бъде вашия шанс за започване на нова работа, а защо не и на по-високо ниво с по-добро заплащане. Думите на Глен Смит, президент на фирма Precise Strategies са: „Ако в момента работите, но искате да подобрите професионалния си статут, най-добре е да потърсите нови възможности по време на пика в сезона за набиране на персонал”.

Второ тримесечие е свързано с подготовката за лятото

Ако вие сте квалифициран работник в сферата на строителството април и май месец са най-подходящи да отпътувате …….към цялата статия

Източник: БГ Вестник

Етикети:
Категория Полезно | 2017/12/20 последна редакция в 9:00 PM
Източник : | Снимка :
32 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Реклама

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Последни коментари

Спонсорирани връзки