Начало Полезно Има значение кога ще заминете да работите в Англия

Има значение кога ще заминете да работите в АнглияКатегория Полезно | 2017/12/20 at 9:00 PM | 155
Коментари ->> Добави Коментар
Може би, когато заминавате да работите в чужбина не гледате точно кой сезон е , но все пак ако уцелите точния момент това ще повлияе благоприятно на бъдещата ви работа. В зависимост от това към коя индустрия сте се насочили трябва точно да определите сезона на вашето заминаване, за да имате успех и да започнете желаната работа.

Днес ще представим сведения за всяко едно тримесечие на годината и по този начин ще се опитаме да ви разясним динамиката на трудовия пазар. По точно ще говорим за набирането на сезонни работници от агенциите и техните работодатели.Първото тримесечие е по време на новогодишните празници

Според Скот Теста, който работи в Нористаун и е главен служител във фирмата Mindbridge Soft ware „Наемането на служители се извършва преди всичко чрез консенсус, а не с друго решение“. Много вероятно е да ви вземат на работа, когато всички останали хора са в отпуска, защото факторите за наемането на работници не са тясно свързани помежду си. Може би ще си намерите работа точно след годишните празници или края на лятото. Ако се свържете с работодател през януари, февруари или септември, октомври имате голям шанс да бъдете наети на нова работа.

Можем да твърдим, че първото тримесечие е много силен период за наемане на нови работници. По това време на годината в повечето случаи търсенето на служители се увеличава и това може да бъде вашия шанс за започване на нова работа, а защо не и на по-високо ниво с по-добро заплащане. Думите на Глен Смит, президент на фирма Precise Strategies са: „Ако в момента работите, но искате да подобрите професионалния си статут, най-добре е да потърсите нови възможности по време на пика в сезона за набиране на персонал”.

Второ тримесечие е свързано с подготовката за лятото

Ако вие сте квалифициран работник в сферата на строителството април и май месец са най-подходящи да отпътувате …….към цялата статия

Източник: БГ ВестникЕтикети: # # #

Категория Полезно | 2017/12/20 at 9:00 PM
156 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама