Начало Лондон Искащите Брекзит членове на кабинета нямат представа от икономика

Искащите Брекзит членове на кабинета нямат представа от икономикаКатегория Лондон | 2018/01/04 at 1:46 PM | 136
Коментари ->> Добави Коментар

Според бившия министър на финансите на Великобритания лорд Джеймс О’Нийл от Гейтли, членовете на настоящото правителство на страната, включително външният Борис Джонсън „нямат представа“ от икономика и са „луди“ да съсредоточават толкова много енергия върху договори за свободна търговия след Брекзит с Нова Зеландия, вместо с Китай.Искащите Брекзит министри в правителството на министър-председателя Тереза Мей са интелектуалци, умни хора, но си нямат представа от света на икономиката. – коментира лорд О’Нийл.

Само седмица след референдума за Брекзит китайците ни предложиха споразумение за свободна търговия

Тереза Мей дори не го забеляза. Тази година БВП на Китай ще отбележи ръст от 6,7%. Номинално това е цялото БВП на Австралия само за една година. А нашите министри си губят времето с Нова Зеландия. Това е лудост.

В чужбина се проявява интерес към Великобритания, както и готовност за търговия и инвестиции с нас. Това влиза в контраст с песимизма, който често се демонстрира от някои политици, коментатори и журналисти в странатаЕтикети: # # # #

Категория Лондон | 2018/01/04 at 1:46 PM
137 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : pik.bg | Снимка : Лондон ДНЕС
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама