Искате да учите във Великобритания?

      Публикувано на Wednesday, 26 December , 2018      1243 Прегледа     
Искате да учите във Великобритания?

  • BG Лондон

Имате ли представа колко души избират да завършат висшето си образование във Великобритания?

Техният брой надвишава 45 000 души от целия свят и те са избрали тази страна и тези висши учебни заведения, защото има голямо разнообразие на учебни програми, огромната известност на университетите и не на последно място високото академично ниво.
Но това не всичките характеристики, които привличат хората да учат тук, ще споменем и още няколко за да ви помогнем в избора и ще оставим на вас да решите дали желаете да се обучавате на Острова.

1. Британската образователна система се радва на огромния си принос към световната наука и многогодишните академични традиции. Възпитаници, които са се обучавали на територията на страната са били видните учени като Исак Нютон и Чарлз Дарвин.

2. Ако изберете да завършите висшето си образование във Великобритания ще имате възможност да подобрите писменото и разговорното ниво на английския ви и ще се сдобиете със международно признат сертификат. Както знаем английският език е незаменимо средство за комуникация и без него няма как да пробиете в съвременния бизнес.

3. Едни от най- популярните висши учебни заведения се намират на територията на Острова: Единбургски университет, Кеймбриджки университет‎, Лондонски университет, Оксфордски университет, Кралска академия за драматично изкуство, Глазгоуски университет и много други. В тези забележителни университети преподават изтъкнати и прочути учени, които подбуждат и подтикват студентите си към творческо развитие. Самите студенти сами виждат и усещат напредъка, който са постигнали чрез невероятните методи за преподаване в страната.

4. При завършване на висшето си образование на Острова, ще бъдете приети от бизнес средите в целия свят. Образователната система във Великобритания се приема за много добър стандарт и и се счита за една от най-добрите в света. Чрез процеса на обучение се стимулира творчеството ви, лидерството ви, независимостта ви и всички други ваши качества на световен мащаб.

5. От гледна точка на финансови вложения ще ви излезе скъпичко, но ако го изберете няма да съжалявате, защото ще имате една доста добра основа за развитие.

6. Ако имате уникалната възможност да учите в Обединеното кралство ще се докоснете до заинтригуващата местна история. Възможността, която ви се дава да работите през свободно време и ваканциите също ще ви е от полза да подобрите финансовото си състояние.

7. Ако страната е членка на Европейския съюз няма да имате нужда от виза, но все пак одобрените кандидатстуденти трябва да притежават документ за безусловен прием от избрания университет.


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/12/26 последна редакция в 10:30 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1244 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки