Испания приютява 400 000 британци в случай на твърд Брекзит

      Публикувано на Monday, 16 September , 2019      2085 Прегледа     
Испания приютява 400 000 британци в случай на твърд Брекзит

  • Лондон

Испания планира да предостави право на пребиваване на около 400 000 британски граждани в случай на твърд Брекзит,

пише испанският в. “Паис” преди публикуването на плановете на Мадрид за непредвидени ситуации, свързани с Брекзит.
Планът за пребиваване ясно показва, че мерките, договорени от Испания, ще бъдат обвързани със същите условия, приложими за испанците, живеещи и работещи във Великобритания.

Законодателството за непредвидени случаи във връзка с Брекзит също така се отнася и за Гибралтар, допълва “Паис”, подчертавайки, че Мадрид ще настоява да има думата за прилагането на всяка мярка във връзка с Брекзит на полуострова.

Законопроектът ще бъде изпратен незабавно в парламента, който скоро ще бъде разпуснат преди провеждането на предсрочните парламентарни избори на 28 април.

Испанското правителство прие решение през миналия месец за наемането на 1735 нови държавни служители, за да се справи с последиците от Брекзит, особено в граничния и митнически контрол.


Етикети:
Категория Лондон | 2019/09/16 последна редакция в 7:57 AM
Източник : Нюз | Снимка : Google
2086 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки