Изтеглят активи за милиарди долари от Великобритания

      Публикувано на Saturday, 9 May , 2020      1846 Прегледа     
Изтеглят активи за милиарди долари от Великобритания

  • Лондон

Банки и други финансови институции са преместили от Великобритания активи на обща стойност един трилион долара.

Това посочва доклад на световната консултантска компания “И-Уай”. Сумата се равнява на близо 10% от всички финансови активи на територията на Обединеното кралство.
Докладът обхваща дейността на 220 от най-големите компании за финансови услуги. Те са започнали прехвърлянето на активи в други държави от юни 2016 г.

Сумата от един трилион долара може да се окаже значително по-голяма, защото цитираните данни са свързани само с публично обявена информация.


Етикети:
Категория Лондон | 2020/05/09 последна редакция в 9:00 PM
Източник : www.pik.bg | Снимка : Лондон Днес
1847 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки