Изтеглят активи за милиарди долари от Великобритания

      Публикувано на Thursday, 14 March , 2019      344 Прегледа     
Изтеглят активи за милиарди долари от Великобритания

  • Лондон

Банки и други финансови институции са преместили от Великобритания активи на обща стойност един трилион долара. Това посочва доклад на световната консултантска компания “И-Уай”. Сумата се равнява на близо 10% от всички финансови активи на територията на Обединеното кралство.

Докладът обхваща дейността на 220 от най-големите компании за финансови услуги. Те са започнали прехвърлянето на активи в други държави от юни 2016 г.Сумата от един трилион долара може да се окаже значително по-голяма, защото цитираните данни са свързани само с публично обявена информация.

Етикети:
Категория Лондон | 2019/03/14 последна редакция в 7:30 PM
Източник : www.pik.bg | Снимка : Лондон Днес
345 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки