JP Morgan пуска дигитална банка във Великобритания през 2021 г.

      Публикувано на Sunday, 6 September , 2020      1800 Прегледа     
JP Morgan пуска дигитална банка във Великобритания през 2021 г.

  • BGM TV, London

Голямата американска кредитна институция JP Morgan Chase & Co. завършва плановете си да започне да предлага финансови услуги на потребителите
чрез дигитална банка в Обединеното кралство и планира да стартира това свое начинание през първото тримесечие на 2021 г., съобщава в петък Sky News.

Според източници, запознати с въпроса, кредиторът ще създаде своята облачна и дигитална банкова инфраструктура с помощта на Amazon Web Services и други доставчици.

Очаква се дигиталната банка на Обединеното кралство да дебютира под марката Chase.

Първите информации за подобен проекта в Обединеното кралство се появиха през февруари, когато стана ясно, че JP Morgan вече е провела официални разговори с местните власти за одобренията за влизане на дигиталния пазар на острова.


Етикети:
Категория BGM TV, London | 2020/09/06 последна редакция в 3:23 PM
Източник : | Снимка :
1801 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки