Начало Лайф Как да бъдете като французойките

Как да бъдете като французойкитеКатегория Лайф | 2018/09/08 at 8:00 PM | 217
Коментари ->> Добави Коментар

Франция не случайно е станала синоним на стил, а интернет е пълен със статии от рода на “как да се облечете като французойка”,

“тайните на красотата на парижанките”, “как да декорирате дома си по френския начин” и т.н.Някои от тях дават ценнни насоки, други са далеч от истината. Тук сме събрали няколко забавни съвета за това как да вкарате Франция в българското си ежедневие.

Преди това едно едно симпатичните съвети на френския модел Каролин де Мегре за това как да спортувате “като французойка”.

Поръчайте чаша вино на обяд

Задължително трябва да е червено. Седнете и го изпийте спокойно, без да бързате и с ясното съзнание, че се наслаждавате на всяка глътка.

Използвайте шивач

Французойките не притежават по много дрехи (обикновено класики като прави джинси, бяла риза, блейзър тип “Шанел”, класически обувки на ток, барета). Затова пък всички им стои като изляно по тялото. Тайната е в ползването на шивач, който да преправи дрехите ви така, че да ви паснат идеално.

Дръжте се безгрижно

Това си е вашият живот и трябва да се забавлявате. В нервите и бързането няма нищо френско. Както и в лошото настроение.

Купете си чанта Chanel

За това ще ви трябва малко по-голям бюджет, отколкото за горните удоволствия. Но мислете за нея като за капиталовложение – първо, тя никога няма да излезе от мода; второ, стойността й се запазва с времето; трето, когато я добавите и към най-семплия тоалет, получавате мигновен “френски” ефект.

Накарайте ги да искат още

Французойката никога не прекалява – както с аксесоарите в тоалета си, така и с прекаленото въодушевление. Дръжте се секси, но хладко. Когато се налага, разбира се.Етикети: #

Категория Лайф | 2018/09/08 at 8:00 PM
218 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Лайфстайл | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама