Как да говоря по-евтино по мобилен телефон във Великобритания?

      Публикувано на Wednesday, 4 July , 2018      965 Прегледа     
Как да говоря по-евтино по мобилен телефон във Великобритания?

  • BG Лондон

Можете да намалите наполовина разходите за разговори с мобилни телефони, без да сменяте доставчика си.

Повечето безплатни минути не покриват разговори с мобилни телефони, които обикновено увеличават сметката.

Избягайте от този капан, като набирате специален номер. Това ще намали разходите ви до 6p/min през седмицата и 7p/min през почивните дни, което ще ви спести стотици лири.
Лесни съвети за начало 

Преди да видите как да се обаждате на мобилни телефони по-евтино, прочетете следните практически съвети как бързо да намалите разходите си.
• По-евтино е да се обаждате от мобилен телефон, отколкото от стационарен.

Ако имате мобилен телефон с включени минути към всички мрежи, използвайте ги, за да говорите безплатно, вместо да звъните от стационарния си телефон.

След като плащате месечна такса за тези минути, по-добре е да ги използвате да звъните на други мобилни телефони, а не на стационарни, защото разговорите между стационарни телефони обикновено са включени в съответните пакети.

• По-евтино е да се обаждате на стационарен телефон от мобилен

Ето едни прости данни, които всеки трябва да знае:

Разговорът от домашен към мобилен телефон струва около 13p/min
Разговорът от мобилен телефон към домашен често е безплатен.

Ако се обаждате от мобилен на стационарен телефон и имате пакет с безплатни минути, разговорът ще бъде включен в тези безплатни минути. Дори и да не е включен, подобен разговор ще е много по-евтин, отколкото да звъннете на мобилен от стационарен телефон (все пак проверете тарифата си). Тогава защо не се разберете с приятели и роднини когато някой от вас се обажда на мобилен от стационарен телефон, другият веднага да затваря и да набира?

Евтини разговори от стационарен на мобилен телефон, без никакви неприятности

Става въпрос за използване на специализирани евтини „override” телефонни компании. Те ви дават възможност драстично да намалите разходите си за разговори от стационарни до мобилни телефони, без да е необходимо да имате сметка или да сменяте номера си.

Как работят „override” доставчиците

• Стъпка 1: Наберете номерът за достъп на съответния доставчик. Вашият доставчик ви дава специален телефонен номер, на който да се обаждате от домашния си телефон, за да се свържете с тяхната мрежа.
• Стъпка 2: След като се свържете, наберете номерът, на който се обаждате. Сега просто наберете телефонният номер, на който искате да се обадите през тяхната мрежа.

източник: www.moneysavingexpert.com


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/07/04 последна редакция в 10:30 PM
Източник : Alex Development | Снимка : BG Media London
966 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки