Как да намаля сметката си за телефон в Англия?

      Публикувано на Wednesday, 6 February , 2019      1791 Прегледа     
Как да намаля сметката си за телефон в Англия?

  • BG Лондон

Това може да стане по няколко начина:

Да смените доставчика си 
Забелязали сте, че телефонните ви сметки са големи, независимо колко малко говорите всеки месец? Това трябва да означава за вас незабавно да смените доставчика си. Проверете как вървят разговорите и си направете сметката. Има много доставчици, които предлагат доста евтино услуги на телефонен оператор и ще останете доста доволни.


Услуги на трети доставчик 

Третите доставчици (Override Provider) представляват доставчици, до които услуги може да се доберете, като наберете определен код от своя телефон, преди да наберете номера, на който сте решили да се обадите. По този начин вашата крайна сметка за телефон значително може да се намали. За целта не идва една голяма сметка в края на месеца, а в момента, в който затворите телефона, ви се изтеглят изговорените пари от кредитната карта. Този тип доставчици предлагат и изгодни цени за разговори в чужбина, затова определено си заслужават да се използват.

Използвайте компютъра си, за да комуникирате 

В ерата на компютрите не може да не се възползвате от тях, за да се свържете с исканите от вас хора. Всички знаем, че много хора използвал Скайп например, за да се чует с близки и приятели, от близо и далеч. И то напълно безплатно. Възползвайте се от безплатната услуга, която ще ви спести много финансови главоболия.

Не звънете на номера, които започват с 0870 и 0845.

Такива номера са известни като импулсни телефони и цената им да се обадите струва около 10 пъти повече от обаждане към един нормален номер.

Проверявайте разпечатката си за нередности 
Макар и невероятно да ви се струва, но много компании правят „грешки“ и таксуват абонатите си с повече от това, което са изговорили реално. Ето защо е необходимо винаги да проверявате разпечатката си за неща, които по принцип не са много редни за вашата телефонна активност. При нередности веднага се свържете със своя доставчик, като му кажете, че няма да платите, докато не се изясни проблема. Но ако сте платили вече имайте предвид, че процедурата е бавна и тромава, а шанса да ви върнат парите – наистина малък. Ако забележите нещо нередно веднага се свържете с вашия доставчик и му заявете, че няма да платите, докато не изясните проблема.


Етикети:
Категория BG Лондон | 2019/02/06 последна редакция в 5:30 AM
Източник : | Снимка :
1792 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки