Начало BG Лондон Как да паркираме в Лондон?

Как да паркираме в Лондон?Категория BG Лондон | 2017/05/12 at 9:00 PM | 104
Коментари ->> Добави Коментар

Паркиране в Лондон, особено в централната част на града си е истинско предизвикателство.

Ако имате намерение да шофирате в британската столица, планирайте и паркирането, за да не останете неприятно изненадани, ако е необходимо предплатете London Congestion Charge (такса “задръстване”).

Има определени фирми за паркиране, които имат обекти из целия град. NCP (National Car Parks) управлява около 100 паркинга в Лондон.


По улиците на Лондон ограниченията за паркиране обикновено важат между 8.30 и 18.30 от понеделник до събота. Винаги внимавайте за това какви ограничения за паркиране важат в района, в който сте избрали да паркирате. За много от улиците на Лондон важи схемата „Pay & Display“,(плати и покажи) при която купувате билет за паркиране и го слагате на таблото или предното стъкло на превозното средство.В някой от кварталите на Лондон се прилага схемата „телефонно паркиране“ , където можете да платите за паркинга през мобилния си телефон. Въпреки това, обикновено е необходимо да създадете акаунт и да регистрирате кредитна или дебитна карта, за да направите това.

Глоби за паркиране
Ако вашето превозно средство е паркирано в нарушения на законите или ограничения на трафика, ще бъде издадена Penalty Charge Notice (PCN), а в някой райони колата ви може и да бъде заключена. Глобите за паркиране се определят в зависимост квартала, в който се извършва нарушението.
Паркинг глобите обикновено са между £ 80 и £ 130. Ако глобата бъде платена в рамките на 14 дни от издаване, важи отстъпка от 50% . Глобата, обикновено могат да бъдат платени онлайн, по телефона, по пощата или лично. За повече информация се обърнете към съответния лондонски квартал.

За повече информация по въпросите свързани с паркирането в Лондон можете да използвате Parkopedia website.Етикети: # # # # #

Категория BG Лондон | 2017/05/12 at 9:00 PM
105 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама