Как да продадем стария си телефон?

      Публикувано на Sunday, 12 August , 2018      1424 Прегледа     
Как да продадем стария си телефон?

  • BG Лондон

Компаниите за изкупуване на стари мобилни телефони са базирани в интернет и специализират в изкупуването на стари мобилни апарати.

Те ще ви предложат цена според модела и състоянието на телефона ви и, в случай че приемете офертата, ще поемат пощенските разходи.
Преди да ви платят, вие трябва да им изпратите изключения мобилен телефон без сим карта.

Не забравяйте да премахнете всякакви защити и кодове от телефона. Повечето апарати имат възможност за връщане към фабричните настройки, така че всичко това не би трябвало да ви затрудни.

Цените варират в различните интернет сайтове, затова вероятно е добре да прегледате няколко различни сайта. Стойността на вашия телефон може да бъде от 5 до 200 лири, затова не спестявайте никакви подробности за апарата.

Най-добрите сайтове за изкупуване на стари мобилни телефони са Envirofone, Love 2 Recycle, Mobile Phone Xchange, Mopay, Banana Green, Simply Drop.

Цените, които ще ви предложат в интернет, може да са много различни.

Затова е препоръчително да направите справка в сайтовете за сравнение на рециклирането на мобилни телефони, сред които са Sellmymobile, Krtol, Mobilephoneexchange, Mobilecashcomparison, Money4urmobile.


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/08/12 последна редакция в 10:00 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1425 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки