Начало BG Лондон Как да се оженим в Лондон?

Как да се оженим в Лондон?Категория BG Лондон | 2016/07/14 at 10:00 AM | 118
Коментари ->> Добави Коментар

Ако искате да сключите брак в Лондон – най-лесния начин е в Регистър офис по местоживеене. Трябва да запазите дата най-малко 15 дена по рано и на 16 ден вече можеш да сключиш брак -това е техният закон, а вБългария се обявява поне 30 дена преди това.Също така и двамата трябва да имате доказателство за адрес в Лондон и да сте живяли най-малко 7 дена на този адрес и другото е да си платиш такса, която е различна за различните общини(Councils), но е в порядъка на 67 лири.Има и още една такса, която общо взето зависи от мястото на подписване и от деня и варира от 75 до 200 лири.

Не се изискват никакви изследвания за Спин – както е в България. Питат те само дали си имал предишни бракове и потвърждаваш устно – без документи за това. Ако си имал друг брак ще  искат документ за развода. След като сключиш брак сертификата за бракти го издават същия ден непосредствено след брака. След това този брак трябва да се легализира в България в 6 месечен срок.

Oт два месеца Alex Development Ltd. като на шега обяви нова услуга-сватбен агент в Лондон. На който както иска да му звучи, но вече съм оженилa 11 двойки и документите им за Сини карти са подадени веднага в Home Office.

Ваня Георгиева

Категория BG Лондон | 2016/07/14 at 10:00 AM
119 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама