Как да се оженим в Лондон?

      Публикувано на Saturday, 10 November , 2018      220 Прегледа     
Как да се оженим в Лондон?

  • BG Лондон

Ако искате да сключите брак в Лондон – най-лесния начин е в Регистър офис по местоживеене.Трябва да запазите дата най-малко 15 дена по рано и на 16 ден вече можеш да сключиш брак -това е техният закон, а в България се обявява поне 30 дена преди това.

Също така и двамата трябва да имате доказателство за адрес в Лондон и да сте живели най-малко 7 дена на този адрес и другото е да си платиш такса, която е различна за различните общини(Council), но е в порядъка на 70 лири.

Има и още една такса, която общо взето зависи от мястото на подписване и от деня и варира от 50 до 130 лири.

Не се изискват никакви изследвания за Спин – както е в България. Питат те само дали си имал предишни бракове и потвърждаваш устно – без документи за това. Ако си имал друг брак ще  искат документ за развода. След като сключиш брак сертификата за брак ти го издават същия ден непосредствено след брака. След това този брак трябва да се легализира в България в 6 месечен срок.

www.alexdevelopment.co.uk

 


Категория BG Лондон | 2018/11/10 последна редакция в 2:30 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
221 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки