Как да си намеря работа в Лондон?

      Публикувано на Tuesday, 4 September , 2018      1531 Прегледа     
Как да си намеря работа в Лондон?

  • BG Лондон

Струмен Паунов
Alex Development

www.alexdevelopment.co.uk

07786 967299 

Нека напиша тук няколко основни неща, които може да са Ви полезни при търсенето на работа в Лондон.

-чрез разговор с приятели и познати, готови да Ви подадат ръка и да помогнат в това не леко за всеки емигрант начинание.

-чрез обаждане в агенции за работа, занимаващи се с дейността, с която сте решили да се занимавате в Лондон. Информация за агенциите-на български на нашия сайт www.alexdevelopment.co.uk  .

-чрез проверка за работа в сайтове, специализирани за това в Лондон .

-чрез дирекно питане в самото заведение дали не се нуждаят от персонал, дори и временно по ресторанти и кафенета за тези, които искат да се насочат към работа в тази сфера.

-чрез публикуване на обяви че търсите работа в българските  и не само българските сайтове в Лондон: www.e-vesti.co.uk     www.bgvestnik.co.uk   www.gumtree.com   www.hallolondon.co.uk   www.friday-ad.co.uk  www.novoto.co.uk  www.vednaga.com

-чрез разнясане на предварително подготвени от Вас лифлети, рекламиращи дейността Ви.

Късмет на всички!


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/09/04 последна редакция в 2:00 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1532 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки