Как да си открием бързо LTD в Лондон?

      Публикувано на Thursday, 27 September , 2018      1392 Прегледа     
Как да си открием бързо LTD в Лондон?

  • BG Лондон

Ако сте решили да стартирате собствен бизнес бих съветвал първо да попитате себе си дали наистина искате да се заемете с това. Защото фирмата е като дете в семейството или като колата в семейството- постоянно си иска своето и колко по-голямо дете става, разходите по него растат.
Ако сте решил твърдо да си направите компания е добра идея да си изберете няколко имена на компанията, за да можете лестно да сте оперативен и да променяте, ако имената, които сте решили са заети. За съжаление обикновено са заети.

Убедете се , че имате адрес, който да ползвате, за да можете спокойно да водите кореспонденция на този адрес с всички учреждения във Великобритания.

Когато и с това сте готов потърсете бюрото на Companies House  в Лондон или си намерете  подходящ сайт, на който да си направите компанията. Ако се справите сам-ще имате бързо компания в Лондон. Внимавайте за малките букви в края на ”евтините сайтове” за направа на компании.

Ако смятате, че няма да се справите сам ме потърсете на 077869 967299 ( всеки ден от 9am до 7pм).

Струмен Паунов

Alex Development Ltd.

www.alexdevelopment.co.uk

BG-Media_London_ADEV_BGКатегория BG Лондон | 2018/09/27 последна редакция в 5:00 AM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1393 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки