Начало BG Лондон Как да си открием бързо LTD в Лондон

Как да си открием бързо LTD в ЛондонКатегория BG Лондон | 2018/09/28 at 2:00 PM | 101
Коментари ->> Добави Коментар

Ако сте решили да стартирате собствен бизнес бих съветвал първо да попитате себе си дали наистина искате да се заемете с това.

Защото фирмата е като дете в семейството или като колата в семейството- постоянно си иска своето и колко по-голямо дете става, разходите по него растат.Ако сте решил твърдо да си направите компания е добра идея да си изберете няколко имена на компанията, за да можете лесно да сте оперативен и да променяте, ако имената, които сте решили са заети. За съжаление обикновено са заети.

Убедете се , че имате адрес, който да ползвате, за да можете спокойно да водите кореспонденция на този адрес с всички учреждения във Великобритания.

Когато и с това сте готов потърсете бюрото на Companies House  в Лондон или си намерете  подходящ сайт, на който да си направите компанията. Ако се справите сам-ще имате бързо компания в Лондон.

Ако смятате, че няма да се справите сам ме потърсете на 077869 967299 ( всеки ден от 9am до 7pм).

инж. Струмен Паунов

Alex Development 

07786 967299

www.alexdevelopment.co.uk

 

Категория BG Лондон | 2018/09/28 at 2:00 PM
102 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Alex Development | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама