Kак да си поръчам CSCS Card?

      Публикувано на Wednesday, 17 July , 2019      1526 Прегледа     
Kак да си поръчам CSCS Card?

  • Полезно

Струмен Паунов

www.alexdevelopment.co.uk
07786 967299

След като сте взели теста за CSCS Card и сте взели Level 1 теста, имате право на 5-годишна карта.

На емайл адрес cscs@citb.co.uk изпратете сканирано копие на взетите сертификати, като запазете датата и часа на получения обратно емайл с потвърждение на получаването. При изпращането на този майл сложете в Subject вашето име.

На телефон 0344 9944 777 изберете опция 1, изчакайте около 15 минути, дайте на оператора имената ви, адрес, дата раждане, емайл адрес, датата и часа на получения обратен майл-потвърждение, дългия номер на картата, валидност и кода на гърба на картата. Извършвате плащането по телефона.

Получавате на домашен адрес вашата карта до 3 работни дни.

Успех на всички. Ако неможете да се справите-търсете ме на телефоните по-горе.

www.alexdevelopment.co.uk


Етикети:
Категория Полезно | 2019/07/17 последна редакция в 1:30 PM
Източник : | Снимка :
1527 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки