Начало BG Лондон Как да си сменя BG c UK шофьoрска книжка в Лондон

Как да си сменя BG c UK шофьoрска книжка в ЛондонКатегория BG Лондон | 2016/10/20 at 9:00 PM | 105
Коментари ->> Добави Коментар

Струмен ПауновAlex Development Ltd.

Tel: 07786 967299

www.alexdevelopment.co.uk

След промените в процедурата по замяна на издадените от страна – член на Европейския Сьюз шофьорски книжки с британски беше въведено правилото за медицински тест за шофьорите с категория C над 45 години. Ако Вашата шофьорска книжка от България е само категория B нямате нужда от такъв документ, можете спокойно да пристъпите към смяна на документа си. За смяната си подгответе една снимка паспортен формат, вашата шофьорска книжка и подходящата форма.

На попълването на самата форма няма да се спирам.

Важно е  българите в Лондон да знаят и да са информирани, че имат право и спокойно може да заменят българска шофьорска книжка за Full British Driving Licence в UK. По процедура новата  британска книжка ще бъде на домашния Ви адрес до 15 работни дни. Искам да обърна внимание и на още един важен момент – заедно с новата си британска шофьорска книжка ще получите в пликa и формуляр с зелен цвят, който може да използвате при промяна на адреса си, затова е добре да го запазите за бъдеще. Валидността на британска шофьорска книжка е упомената на самата книжка.

За въпроси и консултации по темата ме търсете на адреса на компанията на посочените телефони в офис време всеки ден. Работим за Вас всеки ден с удължено работно време.

bg-media_london_adev_bg

Категория BG Лондон | 2016/10/20 at 9:00 PM
106 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама