Начало BG Лондон Как да си сменя BG c UK шофьoрска книжка в Лондон

Как да си сменя BG c UK шофьoрска книжка в ЛондонКатегория BG Лондон | 2017/10/09 at 6:00 AM | 141
Коментари ->> Добави Коментар
Струмен Паунов

Alex Development Ltd.07786 967299

www.alexdevelopment.co.uk

След промените в процедурата по замяна на издадените от страна – член на Европейския Сьюз шофьорски книжки с британски беше въведено правилото за очен тест за шофьорите с категория C над 45 години. Ако Вашата шофьорска книжка от България е само категория B нямате нужда от такъв документ, можете спокойно да пристъпите към смяна на документа си. За смяната си подгответе една снимка паспортен формат, вашата шофьорска книжка, паспорт или лична карта, които да изпратите с формата и подходящата форма.

След като се снабдите с този документ от вашето GP можете да пристъпите към самата процедура по замяна на книжката с категория C.

На попълването на самата форма няма да се спирам.

Важно е  българите в Лондон да знаят и да са информирани, че имат право и спокойно може да заменят българска шофьорска книжка за Full British Driving Licence в UK. По процедура новата  британска книжка ще бъде на домашния Ви адрес до 15 работни дни.

Искам да обърна внимание и на още три важни момента:

Заедно с новата си британска шофьорска книжка ще получите в пликa и формуляр в бял цвят, който може да използвате при промяна на адреса си, затова е добре да го запазите за бъдеще. Валидността на британска шофьорска книжка е упомената на самата книжка.

Можете да подмените вашата българска за британска шоф. книжка само след 183 дена престой в UK.

Не можете да имате валидни и българска и британска шоф. книжка едновременно, само британската ще бъде във вас, българската заминава за България и ще ви чака в КАТ по местоживеене.

За въпроси и консултации по темата ме търсете на посочените телефони в офис време всеки ден. Работим за Вас всеки ден с удължено работно време.

www.alexdevelopment.co.ukАко сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама