Как да си сменя BG c UK шофьoрска книжка в Лондон

      Публикувано на Sunday, 18 November , 2018      5040 Прегледа     
Как да си сменя BG c UK шофьoрска книжка в Лондон

  • BG Лондон

Струмен Паунов
Alex Development

07786 967299

www.alexdevelopment.co.uk

След промените в процедурата по замяна на издадените от страна – член на Европейския Сьюз шофьорски книжки с британски беше въведено правилото за очен тест за шофьорите с категория C над 46 години. Ако Вашата шофьорска книжка от България е само категория B нямате нужда от такъв документ, можете спокойно да пристъпите към смяна на документа си. За смяната си подгответе една снимка паспортен формат, вашата шофьорска книжка, паспорт или лична карта, които да изпратите с формата и подходящата форма.

След като се снабдите с този документ от вашето GP можете да пристъпите към самата процедура по замяна на книжката.

На попълването на самата форма няма да се спирам.

Важно е  българите в Лондон да знаят и да са информирани, че имат право и спокойно може да заменят българска шофьорска книжка за Full British Driving Licence в UK. По процедура новата  британска книжка ще бъде на домашния Ви адрес до 15 работни дни.

Искам да обърна внимание и на още три важни момента:

Заедно с новата си британска шофьорска книжка ще получите в пликa и формуляр с зелен цвят, който може да използвате при промяна на адреса си, затова е добре да го запазите за бъдеще. Валидността на британска шофьорска книжка е упомената на самата книжка.

Можете да подмените вашата българска за британска шоф. книжка само след 183 дена престой в UK.

Не можете да имете валидни и българска и британска шоф. книжка, само едната ще бъде във вас, българската заминава за България и ще ви чака в КАТ по местоживеене.

За въпроси и консултации по темата ме търсете на посочените телефони в офис време всеки ден. Работим за Вас всеки ден с удължено работно време.

www.alexdevelopment.co.uk


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/11/18 последна редакция в 2:30 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
5041 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки