Как да си запазя час за NI Number интервю в Лондон?

      Публикувано на Friday, 2 February , 2018      1283 Прегледа     
Как да си запазя час за NI Number интервю в Лондон?

  • BG Лондон

Струмен Паунов

07786 967299
Alex Development

www.alexdevelopment.co.uk

Често задаван въпрос по телефона е как да си запазя час за интервю за NI Number  в Лондон.

Звъните в Jobcentre Plus на 0800 141 2075   от 8 до 6 Понеделник до Петък, изчакайте оператора-машина да си каже указанията за около 38 секунди.

На опция 1 можете да си запазите час за интервю.

На опция 2 можете да промените часа за запазено вече интервю.

На опция 3 можете да получите информация за всички ваши въпроси относно NI Number като проверка за издаден преди NI Number или желание да получите писмо с потвърждение на NI Number.

Съветвам ви да не стоите на телефона за опция 3, защото след 20 секунди ви дават телефона за справки на Данъчната служба (HMRC) 03002003300.

Aко решите да си запазите сами час за интервю продължете с опция 1, пригответе си предварително и дайте на служителя на телефона данни за вас, които те ще изискат.

Вследствие на регистрацията ви служителите на телефона ще ви дадат референтен номер, който е добра идея да си запищете, както и ще ви насрочат дата, час и място за интервю, които също си запишете. Освен това по телефона ще ви кажат какви документи да подготвите, както и ще споменат факта, че ще ви изпратят писмо, потвърждаващо запазването на дата и час за интервю.

Aко по някаква причина писмото, потвърждаващо интервюто ви не дойде, можете да използвате дадения ви референтен номер и на място в Job Centre да попълните останалите ваши данни, за да бъдете допуснат до интервю.

За Лондон интервютата за NI Number се провеждат само в 3 Job Centre: Camden, Whitechapel и Tooting, като адресите може да се намерят лесно в Google, както и на самото писмо с потвърждение за интервюто ви.

Ако по някаква причина не можете да отидете на насроченото ви интервю е добре да бъдете коректни, да се обадите на посочения горе телефон и да използвате опция 2, за да откажете даденото ви и да си запазите ново интервю.

На всички пожелавам късмет, а за въпроси по написаното тук, както и за ползване на всички услуги, предлагани от компанията моля използвайте показаните по-горе телефони.

www.alexdevelopment.co.uk


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/02/02 последна редакция в 11:00 AM
Източник : Alex Development | Снимка : BG Media
1284 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки