Начало BG Лондон Как да си запазя час за NI Number интервю в Лондон?

Как да си запазя час за NI Number интервю в Лондон?Категория BG Лондон | 2018/02/02 at 11:00 AM | 151
Коментари ->> Добави Коментар
Струмен Паунов

07786 967299Alex Development

www.alexdevelopment.co.uk

Често задаван въпрос по телефона е как да си запазя час за интервю за NI Number  в Лондон.

Звъните в Jobcentre Plus на 0800 141 2075   от 8 до 6 Понеделник до Петък, изчакайте оператора-машина да си каже указанията за около 38 секунди.

На опция 1 можете да си запазите час за интервю.

На опция 2 можете да промените часа за запазено вече интервю.

На опция 3 можете да получите информация за всички ваши въпроси относно NI Number като проверка за издаден преди NI Number или желание да получите писмо с потвърждение на NI Number.

Съветвам ви да не стоите на телефона за опция 3, защото след 20 секунди ви дават телефона за справки на Данъчната служба (HMRC) 03002003300.

Aко решите да си запазите сами час за интервю продължете с опция 1, пригответе си предварително и дайте на служителя на телефона данни за вас, които те ще изискат.

Вследствие на регистрацията ви служителите на телефона ще ви дадат референтен номер, който е добра идея да си запищете, както и ще ви насрочат дата, час и място за интервю, които също си запишете. Освен това по телефона ще ви кажат какви документи да подготвите, както и ще споменат факта, че ще ви изпратят писмо, потвърждаващо запазването на дата и час за интервю.

Aко по някаква причина писмото, потвърждаващо интервюто ви не дойде, можете да използвате дадения ви референтен номер и на място в Job Centre да попълните останалите ваши данни, за да бъдете допуснат до интервю.

За Лондон интервютата за NI Number се провеждат само в 3 Job Centre: Camden, Whitechapel и Tooting, като адресите може да се намерят лесно в Google, както и на самото писмо с потвърждение за интервюто ви.

Ако по някаква причина не можете да отидете на насроченото ви интервю е добре да бъдете коректни, да се обадите на посочения горе телефон и да използвате опция 2, за да откажете даденото ви и да си запазите ново интервю.

На всички пожелавам късмет, а за въпроси по написаното тук, както и за ползване на всички услуги, предлагани от компанията моля използвайте показаните по-горе телефони.

www.alexdevelopment.co.ukАбонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама