Как да спестят международните студенти на Острова

      Публикувано на Thursday, 8 March , 2018      1142 Прегледа     
Как да спестят международните студенти на Острова

  • BG Лондон

В случай, че сте международен студент в Обединеното кралство трябва да знаете, че ще имате възможността да се възползвате от многото отстъпки, които ви се предлагат. Вие можете да се възползвате от намалението, което ви се прави за филми, книги, а също така за храна и козметика.

“NUS Extra Card” се нарича картата за чуждестранни студенти

Ако вие студент в Обединеното кралство и имате навършени 16 години имате право да си извадите карта “NUS Extra Card” стига учебното заведение, което ще посещавате да има сключено партньорство с “NUS (National Union of Students)”. За да станете притежател на тази карта трябва да заплатите такса, която е на стойност 11GBP, но определено тя е минимална, защото след това ще можете да използвате множеството отстъпки, които ви се предлагат. Ако вие решите да станете притежател на “NUS“ карта ще можете да използвате отстъпки от:
1. Различни книги и множество канцеларски материали

2. Всички музикални дискове и DVD филми

3. От различни дрехи и дамска и мъжка козметика

4. Разнообразие от храни и напитки

5. От кино и ресторанти

След като вече сте притежател на тази карта ще имате по-лесен достъп до горещите оферти и награди, които се предлагат. Вие ще имате невероятната възможност да карате бърза спорта кола или да получите различни плакати от лимитирани тиражи. Можете да станете притежател и на “International Students Identity Card (ISIC)”, ако наградите вашата “NUS Extra Card” карта само с 1.99GBP. С новата си карта вие ще получавате отстъпки в 140 държави по целия свят, а ще имате и възможност да я използвате и на родното си място. Ако желаете да получите повече информация за двата вида карти можете да я получите на официалния им Интернет адрес.

Няколко съвета как да спестите пари

Колко пари ще спестите докато се обучавате на Острова завили напълно от вас и от начина на живот, който ще водите. В случай, че вечеряте всяка вечер на вън и ходите да гледате филми на кино и посещавате различни видове клубове със сигурност няма да спестите, а ще сте винаги на червено. Ако решите обаче да се забавлявате на развлеченията, които се организират от учебното заведение, посещавате студентските социални клубове вие ще можете да спестите средства.
Има много изградени кина, заведения, нощни клубове, театър които са близо до университетите. Ако посещавате развлеченията, които са в района на учебното заведение сами ще се уверите колко по- ниски са цените отколкото извън този район.

Винаги когато ходите някъде да се храните или да гледате филм на кино попитайте дали се предлагат намаления за студенти, защото това е един добър начин да спестявате. Не забравяйте, че няма да намерите табела с „ отстъпки за студенти“никъде, така, че най-добре попитайте без да се срамувате от това. Никога не забравяйте да носите в себе си своята “NUS” карта, защото в противен случай няма да ви направят отстъпка.


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/03/08 последна редакция в 12:00 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1143 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки