Начало BG Лондон Как да взема заем от банката

Как да взема заем от банкатаКатегория BG Лондон | 2018/08/23 at 5:00 AM | 188
Коментари ->> Добави Коментар

Ако имате необходимост от пари за развитие на собствен бизнес един от начините да ги получите е чрез взимане на заем от банката.

Добра идея е да кандидатсвате за заем (личен или бизнес) в банката, в която държите парите си или от банката (ако имате няколко банкови сметки), в чиято сметка имате повече постъпления.Aко ще искате заем отчетете факта, че банката разглежда личните Ви доходи, заедно със задължително проверяване на Вашия кредитен рейтинг.

При кандидатсване за заем отчетете и факта, че банката може да Ви отпусне до около 30% от сумата, която е влезнала в сметката Ви за една година. Всеки сам може да прецени на каква сума може да разчита.

Запазете си час за среща с кредитен специалист от банката, като заявете желанието си за разговор за заем. На срещата-разговор от банката ще Ви попитат за какво ще ползвате парите, за колко време искате парите и за колко време можете да ги върнете, ще Ви обявят на какъв лихвен процент ще Ви отпуснат заема, може да ви поискат и някакъв вид обезпечение.

Отбележете, че често банката може да е готова да заплати директно сумата за исканото за закупуване от Вас оборудване, например инструменти и оборудване или кола. От банката могат да Ви поискат и бизнес план.  На посочения от Вас адрес ще получите решение по отпускането на заема Ви.

Струмен Паунов

Alex Development

www.alexdevelopment.co.uk Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама