Как да взема заем от банката

      Публикувано на Thursday, 23 August , 2018      4313 Прегледа     
Как да взема заем от банката

  • BG Лондон

Ако имате необходимост от пари за развитие на собствен бизнес един от начините да ги получите е чрез взимане на заем от банката.

Добра идея е да кандидатсвате за заем (личен или бизнес) в банката, в която държите парите си или от банката (ако имате няколко банкови сметки), в чиято сметка имате повече постъпления.
Aко ще искате заем отчетете факта, че банката разглежда личните Ви доходи, заедно със задължително проверяване на Вашия кредитен рейтинг.

При кандидатсване за заем отчетете и факта, че банката може да Ви отпусне до около 30% от сумата, която е влезнала в сметката Ви за една година. Всеки сам може да прецени на каква сума може да разчита.

Запазете си час за среща с кредитен специалист от банката, като заявете желанието си за разговор за заем. На срещата-разговор от банката ще Ви попитат за какво ще ползвате парите, за колко време искате парите и за колко време можете да ги върнете, ще Ви обявят на какъв лихвен процент ще Ви отпуснат заема, може да ви поискат и някакъв вид обезпечение.

Отбележете, че често банката може да е готова да заплати директно сумата за исканото за закупуване от Вас оборудване, например инструменти и оборудване или кола. От банката могат да Ви поискат и бизнес план.  На посочения от Вас адрес ще получите решение по отпускането на заема Ви.

Струмен Паунов

Alex Development

www.alexdevelopment.co.uk 


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/08/23 последна редакция в 5:00 AM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
4314 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки