Как правителството ще облекчи родителите в Англия

      Публикувано на Sunday, 28 January , 2018      55 Прегледа     
Как правителството ще облекчи родителите в Англия

  • Полезно

Детските градини да работят допълните часове, за да се даде възможност на родителите в Англия да работят пълноценно, предлага правителството.

Освен това има предложение детските градини да приемат и деца на 2 години.
Лиз Трус, министърът на образованието на Острова, изпраща писма до всеки училищен съвет в Англия с предложение за увеличаване на работното време на детските градини, пише Telegraph.

Очаква се министрите също така да поставят предложение за отварянето на детските градини за деца до 2 години.

Лиз Трус казва пред The Daily Telegraph:

„Адетските градини предлагат наистина качествени услуги, децата, които имат затруднения с обучението могат да настигнат връстниците си до момента, в който тръгнат на училище. „Много родители биха предпочели повече време в детската градина, отколкото по няколко часа през седмицата. Ако работите почасово, можете да имате два с по седем часа и половина и три – от 5 часа. Това дава повече гъвкавост.“ допълва тяко

Този ход е поредният от редица опити на правителството да повиши достъпа да обществените грижи за децата, след инициативата на Консерваторите да позволят на бавачките да се грижат за повече деца беше блокирана от Либерал-демократите.

На този етап само малка част от детските градини предлагат услуги за деца под три години, а това значително затруднява родителите в Англия.

Образователната революция в Англия от страна на правителството включва и предложения за промени в средното училище. Едно от предложенията включва увеличаване на часовете за обучение по латински и гръцки, както и натиск върху училищата да бъдат отворени по 10 часа на ден, за да се дава възможност на учениците да се подготвят за следващия ден. Това е особено важно за учениците, чийто домове не осигуряват нужната обстановка за подготовка на домашните и усвояване учебния материал.

Това допълнително време ще позволи и включването на извънкласни занятия като участието в оркестри и театрални трупи, дебати и дискусии и други.

Етикети:
Категория Полезно | 2018/01/28 последна редакция в 4:00 AM
Източник : | Снимка :
56 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки