Каква е процедурата за получаване на NIN във Великобритания?

      Публикувано на Sunday, 28 January , 2018      251 Прегледа     
Каква е процедурата за получаване на NIN във Великобритания?

  • BG Лондон

Получаване на NIN е по-лесно с помощта на лицензирана фирма, която ще ви гарантират, че ще се сдобиете с този важен документ във Великобритания

NIN (National Insurance Number) или Национален осигурителен номер ви е нужен, за да можете да плащате данъци, живеете и работите на Острова. Този номер служи и за правилно таксуване според приходите ви.След получаване на NIN имате право да кандидатствате за UTR номер, който пък ви дава право да работите като самонаето лице (slef-employed) след регистрация в HMRC.

Ако ви предстои да кандидатствате за получаване на NIN, свържете на следните телефони: 020 8889 8692 / 07786 967299 и ще получите точна, изчерпателна и полезна информация за процедурата.Ако вече притежавате NIN и работите като самонаето лице, заплащате удръжки в размер 2,70 паунда на седмица. На всеки шест месеца от HMRC (HM Revenue & Customs) се изпраща уведомително писмо със задълженията ви.

За да се сдобиете с NIN трябва да подготвите редица документи. Освен това се явявате на интервю, което се провежда в офис на Department of Work and Pensions. Важно е да знаете, че провеждането на интервю не води автоматично до получаването на NIN.

Лицензираните фирми за получаване на NIN ще ви помогнат да минете през процедурата по-лесни и успешно, което не е гарантирано, ако се подготвите самостоятелно.

Какво е необходимо за получаване на NIN?
– Набор от документи, които да представите. Една фирма, която се занимава професионално с това ще ви бъде от голяма полза да подготвите всичко необходимо, за да не се наложи да бъдете връщани поради липса на даден документ
– Насрочване на дата за интервю и съответно подготовка за интервюто- още нещо, което човек трудно може да направи сам
– Ако не знаете достатъчно добре английски език, ще ви е нужен преводач, а фирмите за получаване на NIN могат да ви го осигурят
– Освен това, ако наемете фирма, тя ще има отговорността да поддържа връзка с Department of Work and Pensions при нужда от още информация свързана с получаване на NIN.

Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/01/28 последна редакция в 11:00 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
252 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки