Каква е ролята на парфюма в сексуалния живот

      Публикувано на Saturday, 30 May , 2020      1969 Прегледа     
Каква е ролята на парфюма в сексуалния живот

  • Лайф

Жените могат и да смятат, че парфюмирайки се преди секс, ще станат по-привлекателни за мъжете.

Истината обаче е, че мнозинството представители на силния пол намират тази практика за отблъскваща.
Това сочат резултатите от допитване, осъществено от сайт за извънбрачни връзки, обхванало над 5800 души от 10 страни.

63 % от мъжете намират за отблъскващо уханието на парфюм в мигове на интимност и предпочитат естествения аромат на партньорките си.

Ако все пак държат да се парфюмират преди да се отдадат на “креватни страсти”, за дамите е от полза да знаят кои ухания мъжете намират за най-секси.

Когато става въпрос за дамски парфюм, една трета от представителите на силния пол предпочитат флоралните нотки, следвани от плодовите.

Спортните парфюми допадат на 22 процента от мъжете, докато 15 процента нямат нищо против тези с пикантни нотки.Категория Лайф | 2020/05/30 последна редакция в 7:10 PM
Източник : Дир | Снимка : Google
1970 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки