Какви курсове може да посещавате за изучаване на английски език в UK

      Публикувано на Monday, 19 November , 2018      101 Прегледа      Коментари Добави коментар
Реклама
Какви курсове може да посещавате за изучаване на английски език в UK

  • BG Лондон

Колкото е по-добро нивото на писмения и говоримия ви английски език толкова по-големи възможности имате за висококвалифицирана работа.

В случай, че се намирате на територията на Острова вие ще се сблъсквате ежедневно с езика, защото той ви е необходим да разговаряте, четете книги, гледате телевизия и т.н.

Посещението на специализирани курсове по английски език ще ви помогне да го усвоите и ще ви бъде по-лесно да комуникирате.

На тези курсове вие ще се изучавате да пишете, четете, ще слушате разговори и разбира се ще водите такива помежду си. Курсовете са известни със своето високо качество и голямото вниманието, което се обръща на обучаващите се. Курсовите, на които може да се запишете и да посещавате са:

Основен английски (General English)- този курс се нарича още основен. При посещаването му вие ще научите основните неща, които ще са ви нужни да се оправяте в ежедневието.

Ваканционни курсове за възрастни (Vacation courses for adults)- този курс е краткосрочен и е предназначен за възрастни, които нямат много свободно време и го посещават през почивните дни или отпуската си.

Ваканционни курсове за деца и юноши (Vacation courses for young learners)- този курс е много подходящ за деца и юноши на възраст между 5 и 17 години. Програмата му е такава, че за обучението се използват много оригинални спортни, културни и туристически програми за по-лесно възприемане и привлече и вниманието на най-малките.

Частен курс (One-to-one tuition)- на този курс присъствате само вие и вашия преподавател. Известен е още с името „на четири очи“.

Делова кореспонденция на английски език (English for business)- на този курс вие ще развиете и подобрите своите бизнес умения. Той е много по напрегнат и ще са ви нужни повече усилия.

Подготовка за изпити (Examination preparation)- това е специализиран курс за подготовка за изпити. Това е курса, който трябва да посетите, и който ще ви помогне много за да издържите изпитите, които ви предстоят.

Домашно обучение (Home tuition)- още от името му можете да подразберете, че при този вид курс преподавателя ви идва в дома ви. Той също е известен с името „на четири очи“.

Академична подготовка (English for Academic Purposes)- много е подходящ и препоръчван на хора, на които им предстои влизане в университет, защото тук се предлага академична подготовка.

Подготовка за определена сфера (English for Special Purposes)- този курс е подходящ за хора, които искат да се усъвършенстват в дадена сфера- медицина, журналистика, право, земеделие, животновъдство и други.

English Plus- тук може да избирате дали искате курсът ви да е кратък или с по-продължителен период. На този курс се изучава избрана практическа наука като готварство, актьорско майсторство и други.

Можете да изберете къде да се запишете и изучавате английски език , защото на територията на Обединеното кралство има голямо разнообразие от акредитирани институции. Ще ви предложим някои от местата за обучение:

Частни езикови училища- тук може да учите английски език в редовна и задочна форма, като избирате ниво- за напреднали, начинаещи.

Частни и държавни центрове- предлага се най-често през лятото и както може да се досетите е краткосрочно обучение. Тук най-често хората се записват за да изучават социални и културни дейности.

Независими училища и колежи- тук всички изучавани предмети са на английски език, и самият език не се изучава отделно.

Институции за по-нататъшно обучение и образование- тук се предлагат различни квалификации и те всичките са английски език. Обучението се предлага както в задочна така и в редовна форма.

Институции за висше образование- за да влезете в такава институция трябва да владеете английски език поне на средно ниво. Тук вие ще подобрите до голяма степен нивото на писмения и говоримия си английски. Можете да избирате между редовна и задочна форма на обучение.

Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/11/19 последна редакция в 10:30 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
102 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Реклама

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Последни коментари

Спонсорирани връзки


Британската армия търси жени и чужденци
Лондон Новини от Лондон

Британската армия търси жени и чужденци

Великобритания не воюва и безработицата е ниска. Това са добри новини, но не и за въоръжените и сили.…

Заявления за документи в чужбина

Как да препродатете закупения самолетен билет

Издаване на лична карта

Пътни блокади и шествия в много градове на страната България

Пътни блокади и шествия в много градове на страната

Протести и блокади имаше за втора поредна неделя в много градове от страната. Стигна се и до напрежение…

Майки на деца с увреждания: Системата ни употреби България

Майки на деца с увреждания: Системата ни употреби

Не се разграничаваме от радостта след оставката на вицепремиера Валери Симеонов, разграничаваме се от тези майки, които играят…

Антикорупционната комисия иска да конфискува още имоти на Трайчо Трайков България

Антикорупционната комисия иска да конфискува още имоти на Трайчо Трайков

От Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) поискаха от съда конфискация на имущество на бившия икономически и енергиен министър в кабинета “Борисов-1”…

Протестите заради цените на горивата и стандарта на живот не стихват България

Протестите заради цените на горивата и стандарта на живот не стихват

Очакват се и днес заявени протести срещу горивата и ниския жизнения стандарт в България, съобщава БНР. Снощи до 21…

Спонсорирани публикации

BGM TV

Популярно в BGM TV

Take a tour of U2’s ground-breaking stage – BBC News

161 Прегледа

U2’s Experience and Innocence tour features a double-sided, 30 metre-long LED video screen, which the band can climb…

Последно добавени в BGM TV

49 Прегледа

New Cycle Hire Bikes

73 Прегледа

Inside The Victoria Line Depot

Кино

Най новото от филмовия свят, трейлъри, кино ревюта

Лайфстайл

Категория новини Интересни лайфстайл събития, шоу, шоу звезди

Любопитно

Категория новини Любопитно

Спорт

Категория новини Спорт

Здраве

Категория новини Здраве