Начало Лондон Какво обеща Тереза Мей в новогодишното си послание ( ВИДЕО )

Какво обеща Тереза Мей в новогодишното си послание ( ВИДЕО )Категория Лондон | 2018/01/01 at 5:06 PM | 166
Коментари ->> Добави Коментар

Според Тереза Мей успешният развой на Брекзит е цел, но не и граница на амбициите

В новогодишното си послание към гражданите на Великобритания премиерът Тереза Мей обеща да осигури успешно излизане на страната от ЕС, да засили националната икономика и да изгради по-справедливо общество за всички. „Вярвам, че 2018-а ще бъде година на подновено доверие и гордост от страната ни“, подчертава британският лидер, цитирана от ДПА.„Година, през която ще продължим да постигаме добър напредък към успешно споразумение за Брекзит, икономика, подготвена за бъдещето, и по-силно и справедливо общество за всички“, заяви още тя.

Мей определи 2017-а като година на напредък за Обединеното кралство, а събитието, което отличи като ключово, е стартът на на преговорите за Брекзит. Според премиера, независимо от това как хората са гласували на референдума през 2016 г. – „за“ или „против“ напускането на ЕС, днес повечето искали правителството просто да продължи напред и да осигури добър Брекзит.

И точно това е, което правим“, изтъкна Мей, допълвайки че успешният изход от процеса е логична цел, но не и граница на амбициите на управляващите. „Трябва също така да продължим да се стремим да изменим към по-добро тук и сега нещата, които имат значение във всекидневния живот на хората“, подчерта тя.

Британският премиер Тереза Мей обеща още балансиран подход към държавните разходи, така че „дългът ни да се понижи, но и да можем да инвестираме във важните неща – нашите училища, полицията ни и ценната ни здравна система“.

 Етикети: # # # #

Категория Лондон | 2018/01/01 at 5:06 PM
167 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : economic.bg | Снимка : You Tube
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама