Начало Полезно Кандидатстване за помощи

Кандидатстване за помощиКатегория Полезно | 2018/01/23 at 9:00 PM | 204
Коментари ->> Добави Коментар

 Наемателите, които са на помощи

  

Чисто формално можем да ги разделим на две групи. В първата влизат хората, живеещи в т.нар. council flats. Tе са регистрирани в Housing Association, нямат никакви пари и на тях им се плаща всичко. Те живеят в жилища, които са дадени от собствениците им за стопанисване за 10 годишен период от местната община. Наемите, определени от Асоциацията са напълно символични, от порядъка на примерно 200 паунда за цяла двустайна къща, която иначе на пазарни наемни цени излиза около 1000 паунда. Хората живеещи в нея се обръщат за помощ към общината, която в крайна сметка поема плащането на този наем.

Слава богу, не знам да има много такива българи. А и тази хора няма какво да ги коментираме, защото те са уредени на гърба на държавата и правят какво ли не само и само да си запазят статута. Умишлено не работят и почват да се разболяват ей така, седейки на дивана, защото не няма дори и най-елементарен фитнес в ежедневието им.

Във втората група влизат хората, на които в даден момент им идва времето да си сменят квартирата или да си наемат самостоятелно място.

Стартираме търсенето на нова квартира

Първите два варианта, които идват наум, са да се свържем с агенция или да намерим подходяща оферта от сайт като GumTree. Отивайки в GumTree всъщност пак стигаме до някаква агенция, защото повечето агенции рекламират там, или пък попадаме на частен хазяин. Безспорно, това е по-предпочитаният вариант, защото е логично когато насреща има само един човек, проверките да минат по-безпроблемно и с него да можем по-лесно да се договорим. В този случай трябва да сме особено внимателни относно договора, който подписваме. Той е ключът към нормалното ни пребиваване в тази квартира, пък бил той 2 или 20 страници.

Как гледат квартирните агенции на думата „бенефити”

Всички те бързат да се осведомят още …….към цялата статия

Източник: БГ ВестникЕтикети: # # # #

Категория Полезно | 2018/01/23 at 9:00 PM
205 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : БГ Вестник | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама