Казус медицинска небрежност – Осборнс Адвокати в Англия

      Публикувано на Friday, 4 December , 2020      2655 Прегледа     
Казус медицинска небрежност – Осборнс Адвокати в Англия

  • BG Лондон

Осборнс – Български Адвокати в Англия


Казус медицинска небрежност при нараняване от канюла след венозно вливане на желязо
Ник Лийхи, адвокат в екипа по клинична небрежност на адвокати Осборнс, спечели обезщетение за своя клиентка, която претърпя екстравазационна травма след вливане на желязо при анемия.

Клиентката ни бе преминала през кръвни тестове при личния си лекар след проявени симптоми на анемия. Тестовете потвърдиха, че има тежък дефицит на желязо и й се препоръчва да се подложи на вливания на желязо . Това е много проста процедура, която, ако се извърши правилно, обикновено има много малко странични ефекти и пациентите често са в състояние да продължат редовните си ежедневни дейности веднага след това.

Въпреки това, медицинската сестра, извършваща вливането при неправилно поставяне на канюлата не улучва вената, като пропуска да го забележи. Клиентката ни се оплаква от болка и напрежение в ръката. Тя обаче я успокоява, че всичко е наред и потокът от вливането е променен, за да облекчи част от болката. Ръката на нашата клиентка е много подута, обезцветена и вцепенена след процедурата, въпреки уверенията, че нормалният цвят ще се възвърне.

За съжаление обезцветяването се задълбочи и ръката на клиентката ни добива синьо- кафяво оцветяване, тя получава треска и се чувства много зле.

След втората си инжекция месец по-късно тя бе уведомена, че вливането на желязо е направено под кожата й, а не във вената , което е причинило обезцветяването и че по-късно е развила инфекция. Тя продължава да страда от болезненост и подуване на ръката, а също и болка при студено време.


Заведен е иск срещу NHS, които признават, че първоначалната инжекция е поставена небрежно

След това, ние от Адвокати Осборнс инструктирахме независим експерт хематолог, който изготви медицинско-правен доклад за състоянието и прогнозата за възстановяване на клиентката, който да ни даде възможност да определим стойността на иска.

След период на преговори, искът бе уреден в размер на петцифрена сума

Това ще позволи на нашата клиентка да се подложи на частна лазерна терапия за третиране на обезцветяването на кожата й, за да заличи сериозните козметични ефекти в следствие на небрежната процедура.


Ако искате да говорите с член на екипа по клинична небрежност, на адвокати Осборнс, обадете се на


Етикети:
Категория BG Лондон, PR публикации, Здраве, Платени PR публикации | 2020/12/04 последна редакция в 9:36 PM
Източник : Осборнс - Български Адвокати в Англия | Снимка : Адвокати Осборнс
2656 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки