Начало Лайф Кейт Мидълтън никога не носи този цвят

Кейт Мидълтън никога не носи този цвятКатегория Лайф | 2018/09/30 at 8:00 PM | 74
Коментари ->> Добави Коментар

Кейт Мидълтън отдавна е жена за пример, когато говорим за визия, начин на поведение и най-вече на обличане. Винаги стилна и елегантна, което постига невинаги с маркови и скъпи тоалети.То хората са си го казали – стил с пари не се купува. А херцогинята е един от най-ярките примери в подкрепа на това твърдение.

Именно заради позицията и изградената си с годините репутация Кейт Мидълтън се радва на усилен интерес и нито един неин тоалет не остава скрит и далеч от дискусиите.

Но освен марки и кройки, има и един друг акцент в гардероба й, който също заслужава да размишляваме над него – цветовете.

Тоалетите на херцогинята на Кеймбридж често са не по-малко цветни и ярки от тези на кралица Елизабет Втора. Но Мидълтън е почитател и на по-нежните, пастелни нюанси и често демонстрира тази своя страст.

Сякаш цялата цветова гама е намерила място в гардероба на Кейт. Да, но не съвсем. Има един цвят, който тя никога не избира, когато става дума за дрехи. И това е оранжевият.

Никога досега, за тези осем години в ролята на херцогиня и съпруга на принц Уилям, не сме я виждали в тоалет, решен в тази гама. Е, има два-три пъти, в които залита по по-светло червено например.

А най-вероятната причина е личното й решение, че този цвят просто не е нейният, пише Harper’s Bazaar.

Видимо Мидълтън има усет за модните решения. За сметка на оранжевото, тя често залага на синьо, розово, зелено, жълто и бяло, а по-рядко на черно, червено и лилаво.Етикети: # # #

Категория Лайф | 2018/09/30 at 8:00 PM
75 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Лайфстайл | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама