Начало Лайф Кели Кларксън: Когато съм дебела, аз съм щастлива

Кели Кларксън: Когато съм дебела, аз съм щастливаКатегория Лайф | 2018/08/24 at 8:00 PM | 211
Коментари ->> Добави Коментар

Кели Кларксън смята, че теглото й в момента е отражение на щастието,

което изпитва в живота си и няма никакво намерение да става отново слаба.Когато съм дебела, аз съм щастлива. Хората си мислят: “О, нещо й става. Та тя напълнява“, а на мен ми иска да и кажа, че това пресъздава щастието в моя емоционален свят”, каза хитовата изпълнителка пред сп. “Редбук”.

“Ако оформяш живота си по това, което другите хора очакват от теб, то ти ще бъдеш в постоянно състояние на паника в опита си да им угодиш” коментира още Кларксън, а тя определено има опит с това чувство.

Наскоро тя разкри пред медиите, че натискът да поддържа фигурата си възслаба след успеха на албума си Breakaway през 2004 година я е накарало да обмисля сериозно мисълта за самоубийство.

“Когато бях наистина слаба, исках да се самоубия. Бях толкова нещастна, и отвън, и отвътре, цели 4 години. Но на никого не му пукаше, защото бях издържана естетически”,

разказа тогава изпълнителката и уточни, че именно смазващите изисквания за външния вид са я накарали временно да се откаже от мечтата си и да слезе от музикалната сцена.Етикети: # # #

Категория Лайф | 2018/08/24 at 8:00 PM
212 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : БГНЕС | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама