Начало Свят Ким Чен-ун предупреди Тръмп, че ще плати скъпо за заплахите, отправени към страната му

Ким Чен-ун предупреди Тръмп, че ще плати скъпо за заплахите, отправени към страната муКатегория Свят | 2017/09/22 at 8:00 AM | 115
Коментари ->> Добави Коментар

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун нарече американския президент Доналд Тръмп “умопобъркан” и го предупреди, че ще плати скъпо за заплахите, които отправи срещу Северна Корея, предадоха световните агенции, като се позоваха на севернокорейската агенция КЦТА.

Според Ким, Тръмп е негоден да изпълнява прерогативите на върховен главнокомандващ на САЩ.Той го определи още като мошеник и гангстер, който обича да си играе с огъня.

Ще накарам мъжа начело на върховното командване на САЩ да си плати скъпо за речта, в която призова за пълно разрушение на Корейската народно-демократична република, се казва в изявление на Ким Чен-ун. Т

о е направено в отговор на речта на Тръмп пред Общото събрание на ООН във вторник. В нея той нарече Ким Чен-ун “Човек ракета, потеглил на самоубийствена мисия” и каза, че ако САЩ бъдат принудени да защитават себе си или своите съюзници, то те няма да имат друг избор, освен да разрушат напълно Северна Корея.

Ким Чен-ун определи речта на Тръмп пред Общото събрание на ООН като поведение на умопобъркан. Той каза, че изказването на Тръмп го е убедило, вместо да го уплаши или да го спре, че пътят, който той е избрал е правилен и че това е пътят, който той ще следва докрай.

Той допълни, че обмисля какъв отговор да даде на речта на Тръмп и че този отговор ще бъде отвъд очакванията на американския президент.

БТАЕтикети: # # # # #

Категория Свят | 2017/09/22 at 8:00 AM
116 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама