Китайците са най-много в частните колежи в Лондон

      Публикувано на Saturday, 4 August , 2018      89 Прегледа     
Китайците са най-много в частните колежи в Лондон


Частните колежи във Великобритания се ползват с голям авторитет сред най-богатите хора в света, които изпращат своите деца именно там.

Образованието, което се получава в тези учебни заведения, контактите и перфектното овладяване на езика са само няколко от многобройните предимства на постъпилите в тях.

Цената за обучението и издръжката в Лондон не е по джоба на всеки, трябват солидни доходи за подобна инвестиция.Поевтиняването на британският паунд обаче даде нов шанс на частните колежи в Обединеното кралство да отнемат част от децата на богатите за сметка на САЩ, където те са най-много.

Според последното проучване на компанията Knight Frank в частните лондонски колежи се обучават най-много китайски младежи и девойки – 7900 ученика. На второ място са представителите на страните от Европейския съюз – 7200, в това число са и българските колежани. На трето място са пак китайци, но този път от Хонконг – 4900, следвани от САЩ – 3500.

Етикети:
Категория Лондон | 2018/08/04 последна редакция в 7:00 PM
Източник : Дир | Снимка : Google
90 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки