Начало Лондон Китайците са най-много в частните колежи в Лондон

Китайците са най-много в частните колежи в ЛондонКатегория Лондон | 2018/08/04 at 7:00 PM | 118
Коментари ->> Добави Коментар
Частните колежи във Великобритания се ползват с голям авторитет сред най-богатите хора в света, които изпращат своите деца именно там.

Образованието, което се получава в тези учебни заведения, контактите и перфектното овладяване на езика са само няколко от многобройните предимства на постъпилите в тях.

Цената за обучението и издръжката в Лондон не е по джоба на всеки, трябват солидни доходи за подобна инвестиция.Поевтиняването на британският паунд обаче даде нов шанс на частните колежи в Обединеното кралство да отнемат част от децата на богатите за сметка на САЩ, където те са най-много.

Според последното проучване на компанията Knight Frank в частните лондонски колежи се обучават най-много китайски младежи и девойки – 7900 ученика. На второ място са представителите на страните от Европейския съюз – 7200, в това число са и българските колежани. На трето място са пак китайци, но този път от Хонконг – 4900, следвани от САЩ – 3500.Етикети: # # # #

Категория Лондон | 2018/08/04 at 7:00 PM
119 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Дир | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама