Начало Лайф ”Кока-Кола” пуска първата си алкохолна напитка

”Кока-Кола” пуска първата си алкохолна напиткаКатегория Лайф | 2018/08/19 at 8:00 PM | 162
Коментари ->> Добави Коментар

”Кока-Кола” се готви да пусне алкохолна напитка на японския пазар, предаде Франс прес.

За пръв път в 125-годишната си история най-големият производител на безалкохолни напитки ще пусне алкохолна напитка на пазара.В рамките на викторина на сайта на групировката, Хорхе Гардуньо, който отговаря за дейността й в Япония, заяви, че “Кока-Кола” ще експериментира със съдържаща алкохол напитка в кенчета.

Тя ще се произвежда по примера с японската напитка чу-хи – предлаган в кенчета коктейл от местната алкохолна напитка шочу и газирана вода с аромат на лимон. Чу-хи може да е с различен вкус – на слива, ягода, плода личи, а шочу може да се замени с водка.

“Досега не сме експериментирали с напитки с малко съдържание на алкохол, но новата напитка доказва, че поемаме предизвикателства в различни от свързаните с ключовата ни дейност сектори – каза Гардуньо. – “Кока-Кола” винаги се е концентрирала изключително върху производството на безалкохолни напитки.”Етикети: # # #

Категория Лайф | 2018/08/19 at 8:00 PM
163 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : You Tube | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама