Колко ще чакам UTR номера си ?

      Публикувано на Monday, 7 August , 2017      1415 Прегледа     
Колко ще чакам UTR номера си ?

  • BG Лондон

инж. Струмен Паунов

Alex Development Ltd.
www.alexdevelopment.co.uk

07786 967299

Приемно време: всеки ден 9-6/прием само с уговорен час/

Напоследък често ме питат по телефона колко ще трябва да чакам за UTR писмото ми с UTR Number/данъчен номер/?

След като сте изпълнили всички процедури за да получите NI Number е добра идея веднага да подадете формата си за UTR Number, ако желаете да се регистрирате като самонает. Във всеки офис на HMRC/Данъчната служба/ ще Ви помогнат да попълните и подадете своята форма.

Опитайте да изискате копие за Вас, нещо, което няма да направят служителите там за Вас.

Имате право да направите регистрацията си на хартия, като си свалите формата от сайта www.hmrc.gov.uk или си направите регистрация онлайн на същия сайт.

Добре да направите регистрацията си за данъчен номер online. На сайта на данъчната служба това се прави за 5 минути, като получавате обратен майл с референция, която вече Ви е доказателство за регистрацията Ви.

Ако имате нужда от доказателство пред работодател, че сте подали регистрацията си за UTR номер направете я online и му покажете референцията, която сте получили. Ако работодателя Ви иска NI Number покажете му бланката, която Ви дават в края на интервюто и му обяснете, че си чакате писмото с NI Number.

Ако се регистрирате за данъчен номер на хартия за да имате доказателство, че сте се регистрирали докато получите писмото си с данъчен номер е добра идея да изпратите писмото с подпис за получаването му и да запазите бележката за изпращането му от пощата.

Чакането за писмото с данъчен номер отнема до 1 месец, като е добре да ги притеснявате по телефона, за да разберете кога точно ще ви изпратят писмото. Телефона е: 03002003300, звънете делник от 8 до 8, Събота 8 до 4.

За подробности и при нужда от помощ по тези въпроси ме търсете на телефоните на компанията ми  07786 967299 в офис време.


Етикети:
Категория BG Лондон | 2017/08/07 последна редакция в 1:00 AM
Източник : | Снимка :
1416 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки